Sural Tight Short Compression Cayman Pink Fluor

Actieprijs

Omdat de spier niet hetzelfde is en ook niet overal hetzelfde volume heeft, moet voor echt effectieve compressie specifieke, onafhankelijke druk worden uitgeoefend in elke zone om optimale resultaten te verkrijgen.

Gemaakt van Meryl Skinlife-stof, met uitstekende warmteregulerende eigenschappen om een ​​constante spiertemperatuur te behouden. Ideaal om sportblessures door verkoelende spieren te voorkomen. De stof geeft gemakkelijk transpiratievocht af, waardoor de spieren droog blijven. Het minimaliseert ook trillingen van de spier veroorzaakt door impact tijdens het sporten.

Het vermindert de impact van stress met meer dan 80%, evenals trillingen van spieren tijdens het sporten. De technische kenmerken maken het zonder twijfel het beste compressiekledingstuk in zijn categorie.

Ideaal voor situaties met hoge spierbelasting en lange afstanden. Het kledingstuk is voldoende elastisch om alle voordelen van compressie te bieden, zonder de spier te beperken wanneer deze samentrekt.

Atletische prestaties worden geoptimaliseerd door spiertrillingen en impactbelasting te verminderen: vertraging van de melkzuurproductie, spierpijn en vermoeidheid, dankzij de specifieke compressie per cm2 over de hele spier.

Afnemende compressie verbetert de zuurstofvoorziening van de spier, waardoor de bloedsomloop en het daaropvolgende herstel worden verbeterd.

De stof heeft uitstekende warmteregulerende eigenschappen, waardoor de spier op een constante temperatuur wordt gehouden, ideaal om blessures en ongemak te voorkomen.

Kies een variant:

27,50 € 54,95 €